Lyssna

Publicerad klockan .

Livsglädje på Seniordagen 2024

Livsglädje spreds vid gårdagens Seniordag i Parken Götene. En heldag med mingel, mässa, tips och råd samt musikunderhållning och föreläsning. När Susanne Rolfner Suvanto gästade scenen med föreläsningen "Det är aldrig för sent att må bra" var salen fullsatt. Arrangör för Seniordagen 2024 är Kultur och Fritid, Götene kommun i samverkan med PRO, SPF Seniorerna och studieförbunden ABF och Vuxenskolan.

Fullsatt med publik i Parken vid föreläsningen på Seniordagen.Förstora bilden

Fullsatt med publik vid föreläsningen av Susanne Rolfner Suvanto

Tid för mingel

God tid fanns i dagens program för mingel och gemenskap med möjlighet till fika och dagens lunch. Centrum Cafét fanns på plats och erbjöd fika med både kaffebröd, smörgås och korv med bröd.

Dagens lunch kunde njutas utomhus på altan och i tält där Köttex stod för meny med både kött, fisk och vegetariskt alternativ.

Tips och råd

Bredden av utställare på mässan var god och många tips och råd kunde delges och nya värdefulla kontakter skapades för besökaren men också mässutställare emellan.

"Det är aldrig för sent att må bra"

Vilket var rubriken på föreläsningen med Susanne Rolfner Suvanto där hon på ett fängslande och tankegivande sätt fick oss att förstå vad som är viktigt i livet. Salen var fullsatt och publiken lyssnade vaksamt, goda skratt klingade och applåderna spred värme i rummet.

Musikunderhållning

Under dagen bjöds på två olika underhållningar. På förmiddagen var de trubadur Olsson & Siberg som bjöd på en blandad repertoar. Dagen avslutades med ett program av Kulturskolans elever, sång och musik under ledning av pedagogerna, varma applåder gavs av publiken.

Blomsterlotteri

Vid varje scenframträdande fanns möjligheten för besökaren att vinna blommor från Mästers på en gratis närvarolott. Livsglädje i form av blomsterbuketter spreds under dagen och många lyckliga vinnare fick blommor med sig hem.

Livsglädje

Årets tema var livsglädje och det gick som en röd tråd genom årets Seniordag. Nöjda och glada besökare och utställare lämnade Parken, vi som arrangörer hoppas och tror att de tog med sig den hem och förhoppningsvis spred den vidare till andra...

Kontakt:

Barbro Hallberg, samordnare Seniordagen
Telefon: 0511-38 62 36
E-post: barbro.hallberg@gotene.se

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!