Lyssna

Publicerad klockan .

Projekt "Lek, bygg och framtidstro"

På Västerby förskola har pedagoger och barn startat arbetet med projektet "Lek, bygg och framtidstro" för att förbereda sig för att flytta in i den nya förskolan som håller på att byggas.

Förstora bilden

En kul start på årets projekt ” Lek, bygg och framtidstro” var när barnen på Västerby förskola fick träffa produktionschefen Totte, som ansvarar för bygget av vår nya förskola. Med stort intresse och nyfikenhet lyssnade barnen på när han berättade om hur man går tillväga när man bygger en ny förskola.

Barnen var förberedda med egna frågor som dom ställde till Totte. En spontan fråga från ett av barnen var ”Blir ni aldrig skitiga?”. Tottes byxor var nämligen rena.

Vi avslutade med att äta en byggtårta.

Hemvisten Kometen Röd skickade med Totte en tom låda som barnen hade målat. Totte gjorde ett fönster på lådan. I vår projektbok beskrev han sedan tillvägagångssättet och skickade med bilder på det han gjort.

Syftet med projektet och uppgiften är att alla barn tillsammans med sina vårdnadshavare ska tillföra någonting till lådan. Barnen får sedan berätta för sina kamrater vad man har tillfört och skapat. "Ingenting blir Någonting"

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!