Lyssna

Musikunderhållning: Dag Westling - 5 september

Med 30 år i bagaget som sångare och instrumentalist i musikgruppen Quilty och som soloartist kan man med stolthet presentera Dag Westling som en av Sveriges främsta företrädare för irländsk folkmusik. Som soloartist turnerar Dag regelbundet med programmet Folkvisor från Irland och Skottland. Efter musikunderhållningen serveras fika i cafét - välkommen!

Dag bjuder på ett program med irländska och skotska folkvisor framförd på gitarr, five string banjo, tin whistle och med sång. Programmet innehåller emigrantvisor, skrönor, instrumentallåtar och ballader om kärlek och andra äventyr blandat stänk av amerikansk old time. Dags genuina känsla för den irländska musiken får ett mångsidigt uttryck i hans instrumentala virtuositet och känslofyllda sång.

“ En musikalisk virtuos och en fullfjädrad entertainer som kombinerar sitt fantastiska musicerande med ett fängslande historieberättande fyllt av anekdoter och goda skratt. Dag har dedikerat sitt liv åt att studera, bemästra och sprida den irländska och skotska folkmusiken och gör det med en entusiasm och skicklighet som är omöjlig att motstå.”

Dag Westling vandrar ner för en kullerstensgränd i Gamla stan i Stockholm. Förstora bilden

Dag Westling.

Om evenemanget

Tid: Torsdagen den 5 september klockan 14:00

Plats: Götasalen, Centrumhuset i Götene

Efter musikunderhållningen serveras fika i cafét.

Biljetter: 120 kronor inklusive fika.

Bokas via nortic.se eller Medborgarkontoret 0511-38 60 00

Arrangör

Fritid Senior i samarbete med Kulturen, Götene kommun

Relaterade sidor

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!