Lyssna

Kulturprogram

Kulturen i Götene kommun arrangerar evenemang fortlöpande under året. Här ser du vad som är inbokat just nu, men nya evenemang läggs till löpande.

  • Konstutställning: Frihet & fantasi - samlade verk av unga konstnärer - 8 maj till 16 maj


    Kulturskolans bildelever ställer ut sina verk i Götene konstrum i konstutställningen Frithet & fantasi - samlade verk av unga konstnärer .Välkommen att ta del av utställningen där 10 elever i åldrarna 9-12 år visar verk i blandade tekniker som akryl, akvarell, blyerts och några skulpturer som de arbetat med under vårterminen 2024.Utställningen pågår 8 maj - 16 maj.
  • Hallå senior! Götene kommuns friluftsgrupp - 14 maj


    Klicka för att förstora Vår kommun har mängder med vackra natur- och friluftsområden med olika karaktär att erbjuda. Vill du veta mer om dem? Välkommen att delta när Götene kommuns folkhälsostrateg Tove Wold-Bremer, verksamhetspedagog Catrine Lunnerhag och Elin Sjöstedt från Destination Läckö-Kinnekulle berättar om vår natur.Efteråt finns det fika att köpa i Amandas skafferi.
  • Dagbio: Purpurfärgen - 16 maj


    Filmaffisch från Purpurfärgen Torsdagen den 16 maj klockan 14.00 visar vi filmen "Purpurfärgen" som dagbio.Film och fika: 120 kronor - varmt välkommen!
  • Hallå Senior! Föreläsning om Carl von Linné - 28 maj


    Klicka på bilden för att förstora Välkommen på en föreläsning där Västgötaguiden Berit Johansson berättar om vår blomsterkung Carl von Linné och hans hustru Sara Lisas levnadsförhållanden.Efteråt finns det fika att köpa i Amandas skafferi.
  • Föredrag med Clas Svahn: UFO-observationer i Skaraborg - 28 maj


    Hur har vi det egentligen med utomjordiska observationer i Skaraborg? Vad händer i USA efter de omtalade kongressförhören angående landets UFO-projekt som läckte ut ifjol? Och vi får en inblick i världens största arkiv för UFO-forskning, som finns i Sverige! Välkommen på ett föredrag med Sveriges alldeles egna UFO-expert Clas Svahn.

Mer information

Emelie Karlsson Landén, kultursamordnare

Telefon: 0511-38 60 50
E-post: emelie.karlssonlanden@gotene.se

Relaterade sidor

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!